Bulizás, babzsákokon ülve

Néhány évvel ezelőtt valószínűleg még senki sem gondolta volna azt, hogy a babzsákok használata ennyire nagyon elterjedtté válik. Ma már szinte minden harmadik háztartásban van legalább egyetlen darab babzsák, valamint egyre több szórakozóhelyen is felbukkannak ezek a kényelmes és divatos ülőalkalmatosságok. A fesztiválozó fiatalok szinte remegve várják azt, hogy belehuppanhassanak a buli helyszínén található valódi babzsákokba. Aki ült már valaha babzsákban, annak nem kell bemutatni azt a feledhetetlen és mennyei érzést, amelyet a babzsákfotel okoz a használója számára. Kényelmet, lazaságot, vagányságot, ellazulást nyújt, mindemellett pedig, a hátfájdalmakat is kiválóan elmulasztják az apró polisztirol gyöngyökkel megtöltött fotelek. Igen ám, de a fesztiváloknak a nyár végén általában vége szakad, a fiatalok pedig nem csak a buli végét sajnálják ilyenkor, hanem azt is, hogy a babzsák élménytől is el kell búcsúzniuk.

A rendezvények szervezői felismerték azt, hogy a babzsák remek vendégcsalogató, hiszen ahol babzsák van, ott garantáltan lesznek babzsák élményre vágyó fiatalok is. Attól, hogy a nyár véget ért, még nem kell lemondani a babzsákok kényelméről, hiszen nem csak fagyit nyalni és jeges teát szürcsölni lehetséges a babzsákokon ülve, hanem sült gesztenyét majszolni és forralt bort kortyolni is. Ezért, mára az őszi és a téli rendezvények elmaradhatatlan kelléke lett a babzsák, így országszerte ki lehet próbálni a kényelmes ülőalkalmatosságokat, egy-egy kültéri rendezvény alkalmával. Csak bele kell huppannunk egy-egy kényelmes babzsákba és várhatjuk türelmesen azt, hogy kisüljön a kürtőskalács, vagy elkészüljön a forró tea. De mi van akkor, amikor leesik az első hó? Vagy az időjárás annyira zorddá válik, hogy már nem szívesen tartózkodunk hosszabb ideig a szabadban?

Design Style

Azt hihetnénk, hogy a babzsákok ebben az időszakban már nem kapnak túl nagy szerepet a vendéglátásban, ám ez tévedés! Egyre több olyan szórakozóhely van ugyanis, ahol babzsákok is kihelyezésre kerülnek. Ilyen helyek közé tartoznak például a roncsbárok, ahol a fiatalok bulizás közben kellemesen lazíthatnak, pihenhetnek a kényelmes babzsák fotelekben ücsörögve. Kártyázáshoz, sakkozáshoz, baráti beszélgetésekhez, vagy ünnepléshez remek ülőalkalmatosságnak számít, és emellett remek dísze is lehet a bárnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fiatalok sokkal szívesebben időznek el azokon a helyeken, ahol babzsákok is találhatóak. Ez nem meglepő, hiszen nagyon nehezen lehet elszakadni a babzsákok kínálta élménytől, a kényelemtől és a puhaságtól. A roncsbárokat akár babzsák-mennyországoknak is lehet nevezni, hiszen ezeken a helyeken szinte garantáltan rá lehet bukkanni rengeteg, kényelmesebbnél kényelmesebb babzsákra.

A csendes sarkokban megbújva, egy babzsákba huppanva remekül ki lehet pihenni a kedvenc bandánk koncertjének fáradalmait, valamint remekül lehet bennük ülve beszélgetni, nassolni, vagy borozni is. Gondolj csak bele, hogy egy fárasztó bulizás után szívesen üldögélnél-e egy kemény padon, ahol a hátad is meggörbül, vagy pedig egy kényelmes, minden izmodat alátámasztó, kellemesen meleg ülőalkalmatosságot választanál inkább, amely nem csak ellazít, de a hátfájásodat is elmulasztja? Valószínűleg a második lehetőségre esne a választásod. Debrecenben, illetve Budapesten, számos romkocsmában találkozhatsz valódi babzsákkal, amelyben Te magad is megtapasztalhatod a felhőtlen, pihentető babzsák élményt a bulizások alkalmával.

Leave a Comment