Egy valódi babzsák a tanuláshoz is kedvet csinál!

Nagyon sok olyan gyermek van, aki nem szívesen jár iskolába. A nehéz táska cipelése, a milliónyi befogadásra váró tananyag, a dolgozatokra való felkészülés, az iskolapadok kényelmetlensége mind-mind oda vezet, hogy a diákok bármi mást szívesebben csinálnának, mint a tanulás- Tanulni azonban kell, így szülőként mindinkább arra kell törekedni, hogy ismét meghozzuk a gyermek kedvét a tanuláshoz. De mit is lehet tenni, hogy kevésbé legyen fárasztó és megterhelő csemeténk számára a tanulás? A Te gyermeked is sokat szenved amiatt, mert túlságosan elfárad a nap végére, és otthon a leckéjét csak nagyon nehezen tudja elkészíteni?

Akkor azt javasoljuk, hogy szerezz be otthonra egy babzsák fotelt! Most bizonyára azonnal feltetted azt a kérdést, hogy: „Ugyan már, hogyan is tudná segíteni a gyermekem tanulását egy egyszerű babzsákfotel?” Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de egy valódi babzsák fotel nagyban hozzá tud járulni ahhoz, hogy a gyermeked ismét szívesen vesse bele magát a tanulásba! Azt is eláruljuk, hogy hogyan. A gyermekek, a nap közben való kemény szellemi munkától, az egészségtelen kialakítású székeken való görnyedéstől és a táska cipelésétől estére teljesen elfáradnak. A reggeli első egy-két tanítási órán még valószínűleg jól teljesítenek, ám ahogyan múlnak az órák, a gyermekek egyre fáradtabbak lesznek, szellemileg és testileg egyaránt.

Design Style

Ez oda vezethet, hogy a tanulmányi eredmény jelentősen leromolhat, a hátfájás, a derékfájás pedig a gyermek testi egészségét is hátrányosan befolyásolhatja. A gyermek hazaérvén az iskolából, ismét tanulni kényszerül, hiszen a leckét el kell készítenie. Itt jön a képbe a babzsákfotel! A babzsák fotelek apró polisztirol gyöngyökkel vannak megtöltve. Ezek az apró gyöngyöcskék egymáson elcsúszva éppen oda gurulni, ahová kell, ahol szükség van arra, hogy a gyermek teste alá legyen támasztva. Amennyiben a test tökéletes alátámasztást nyer a gyöngyöknek köszönhetően, úgy a test fáradt izomzata maximálisan el tud lazulni.

Szinte varázsütésre szűnik meg a hát és a derékfájdalom, rendszeres használata pedig oda vezet, hogy a gyermek háta, dereka a nap közbeni terheléseknek is ellen tud majd állni, mivel esténként alaposan meg tud pihenni a teljes test izomzata. A gyermekek sajnos igen kevés időt tudnak pihenéssel tölteni, hiszen reggelente nagyon korán fel kell kelniük annak érdekében, hogy a tanítási idő kezdetére be tudjanak érni az iskolába. Igen ám, de a nem megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés ugyancsak oda vezethet, hogy a gyermek nem tud majd megfelelően koncentrálni mindarra, amire az iskolában kellene figyelni. Éppen ezért, a szülő feladata az, hogy otthon minőségi pihenést tudjon biztosítani a gyermeke számára. Amennyiben a gyermek úgy írja a leckéjét, vagy úgy nézi esténként a televíziót, hogy közben a babzsákban ül, máris biztosítva van a test megfelelő mértékű pihenése.

A test ellazulhat, az izmok megpihennek, a gyermek komfortérzete nagymértékben javulhat. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy azok a gyermekek, akiknek van otthon babzsák foteljük, sokkal szívesebben ülnek le leckét írni esténkét, hiszen a babzsákban való tanulás a testet maximálisan felüdíti, pihenteti, ellazítja. Ha pedig a test „jól érzi magát”, úgy a szellemi frissesség és teljesítőképesség is sokkal jobb lehet! Egy babzsák fotelben üldögélve a tanulás könnyebben megy, illetve a tanuláson kívüli időszakban is jó hasznát lehet venni a trendi ülőalkalmatosságnak. Te beszerezted már a saját, vagy a gyermeked részére a valódi babzsákot?

Leave a Comment