Miből készül egy luxus minőségű babzsákfotel?

Imádod a luxust? A lakásodat is csupa luxuscikkel rendezted be? Tetszenek a babzsák fotelek, ám úgy érzed, hogy a pamut huzattal készülő modellek nem illenének a lakásod többi berendezéséhez? Ez esetben van egy jó hírünk számodra, ugyanis napjainkban már olyan babzsákokat is meg tudsz vásárolni, amelyek luxus minőségűek. De vajon miben más egy luxus babzsák, mint a hagyományos, pamutborítással készült fotelek? A luxus babzsákok abban térnek el a hagyományos babzsákoktól, hogy, hogy a luxus fotelek külső borítása sokkal exkluzívabb, különlegesebb és tartósabb, mint a hagyományos daraboké. A luxus babzsákok ugyanis, textilbőrből készülnek. A textilbőrrel kapcsolatban nagyon sok rosszat lehetett hallani az elmúlt évek során. Sokan panaszkodtak arra, hogy a textilbőrből készített bútorok felülete egy idő után kiszárad, felhámlik és lepereg. Ettől a luxus babzsákok esetében nem kell tartani, hiszen a fotelek textilbőr borítása a lehető legjobb minősítést kapta a kopásvizsgálatokon. A luxus babzsákok borítása nem szárad ki, nem repedezik be, nem pattog fel, így még hosszú-hosszú évek múlva is olyan lesz a bútorod, mintha akkor vásároltad volna meg.

Design Style

A modern, luxus minőségű babzsákok akár metál színben is beszerezhetőek, így igazán ékes dísze lehet a lakásodnak. Kérheted arany, ezüst vagy bronzszínben, többféle formában és méretben. A textilbőr borítású babzsákok előnye az, a hagyományos pamut babzsákokkal szemben, hogy míg az előbbi tökéletesen megtartja a test formáját, vagyis miután felálltál belőle akkor is szép kagyló formája marad, míg az utóbbi esetében, a pamut anyag azonnal összeesik, amint felállsz a fotelból. Sokan nem szeretik a pamut babzsákok lazaságát, összeesett kinézetét, ezért szívesebben választják a textilbőr kivitelt. Bár a pamut babzsákok is nagyon jó minőségűek, roppant kényelmesek és divatosak, a luxus babzsákokat semmi sem tudja felülmúlni. Bár a luxus babzsák ára valamivel magasabb, mint a hagyományos babzsákok ára, mégis érdemes megfizetni az árát, hiszen a vásárlás után már biztos lehetsz abban, hogy hosszú-hosszú éveken át nem lesz gondod a babzsákoddal. Tisztítása sokkal egyszerűbb, mint a pamut babzsákoké. A textilbőrt csak át kell törölnöd egy nedves kendővel, míg a pamut zsákokat folyton mosnod kell. Igen ám, de a textilbőr borítással rendelkező babzsákokat sem használhatja bárki. Amennyiben Te rajongsz a szegecses ruhákért, a sok cipzárt tartalmazó nadrágokért, kabátokért, úgy azt javasoljuk, hogy inkább ne vásárolj luxus minőségű, textilbőrrel borított babzsákot. Ezek a babzsákok ugyanis, a szegecsek, cipzárak okozta sérüléseknek fokozottan ki vannak téve, így jobb, ha nem kockáztatod meg azt, hogy a drágán megvásárolt bútorod károsodjon.

Design Style

Abban az esetben sem javasoljuk a luxus babzsákokat számodra, ha otthon kicsi gyermekeid vannak, akikkel nagyokat szeretné hancúrozni a babzsákban. Ez a típusú babzsák ugyanis, nem bírja annyira a „gyűrődést”, mint a pamutból készült változat. Éppen ezért, otthoni játszadozáshoz, hancúrozáshoz válassz pamutborítású babzsákot, míg olvasgatáshoz, pihenéshez vegyél luxus babzsákot! A luxus babzsákokat kifejezetten ajánljuk az idősebb korosztály számára, akik már ízületi fájdalmakkal is küszködnek. Miért? Azért, mert a textilbőr babzsákok rendkívül formatartó ülőalkalmatosságok, vagyis felállás közben akár rá is lehet támaszkodni annak az oldalára, hogy a felállás könnyebb lehessen. A pamut babzsákok esetében, egy idősebb személy ugyanis, lehetséges, hogy nehezebben áll fel, mivel nem tud megtámaszkodni a babzsák oldalában, hiszen az azonnal elveszíti a formáját, miután a használója egy kicsit is felemelkedik belőle.

Leave a Comment