Miért babzsákfotel?

Életünk egyik maghatározó élménye, mikor lakást választunk. Saját lakás, vagy csak béreljük, a lényegen nem változtat. Anyagi helyzetünkhöz mérten igyekszünk a legjobbat választani.
Ha ez sikerült megpróbáljuk saját ízlésünk szerint berendezni azt úgy, hogy a család minden tagjának megfelelő legyen mind esztétikailag, mind kényelmi szempontból.
Míg a férfiak inkább a használhatóságot és a kényelmet, addig a hölgyek a színvilágot, a designt tartják elsősorban korrigálandónak. Egyéni elgondolások, tervek sokassága fordul meg ilyenkor a fejekben, de a cél egy.
Ha ágyakra, fotelekre, kényelmi funkciókat ellátó berendezések vásárlására kerül a sor, azt hiszem, egyetértünk abban, hogy az legyen kényelmes, gerincbarát, a család bármely tagja használhassa, ne legyen balesetveszélyes, könnyen tisztítható és az adott környezethez illeszkedjen.

Design Style

Azt hiszem a mára lassan már divattá váló babzsák ezeknek a kritériumoknak is megfelel. Egyszerre tölt be kényelmi funkciót, sugall eleganciát és egyéni ízlésről is tanúbizonyságot ad vendégeink számára. A babzsák egy olyan kelléke lehet a lakásnak, amely képes több kritériumnak is megfelelni. Magas kényelem érzetet biztosít, mindemellett tarja a hátat, hatalmas alak és minta repertoárjának köszönhetően maximálisan illeszkedik egy lakás, iroda, belső tér egyedi jellemvonásaihoz.

Design Style

A babzsákfotelek bombaként robbantak be a háztartásokba. Mára a csecsemőtől a nagyszülőkig mindenki talál a számára szimpatikus babzsákot. Színben, alakban, anyagban. Rengeteg cég, vállalat gondolja úgy, hogy ügyfelei, dolgozói kényelem érzetének biztosítása elősegítheti a mindennapi munkafolyamatok zavartalan lebonyolítását. Ezért egyre szélesebb körben találkozhatunk nagyobb szervezeteknél pihenésre alkalmas helyiségekben, vagy szabadban rendezett, a cég sajátosságait bemutató rendezvényeken kényelem érzet biztosítása és egyéni stílusjegyként babzsák. A különböző színek, minták, motívumok lehetővé teszik, hogy egy babzsákfotel akár reklámanyagként is segítse egy vállalat működését. Magyarországon is egyre jellemzőbb a babzsákfotel használata.

Design Style

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal 🙂
Nézz be webáruházunkba: Design Style

Leave a Comment