Minőségbeli különbségek

A babzsákok tökéletes dekorációs kellékként képesek feldobni egy nappalit, egy hálószobát, egy irodát, vagy bármilyen más helyiséget. Elsősorban viszont nem látványértéke, hanem használhatósága miatt vásárolunk babzsákfoteleket. Akárcsak egy átlagos bútort úgy a babzsákokat sem hetekre vagy hónapokra, hanem évekre vásároljuk. Ahhoz viszont hogy évekig élvezhessük ez első pillanatban átélt babzsák hatást, ahhoz nem szabad beérnünk egy piacon vásárolt sokad rangú babzsákfotellel. Természetesen ennek nem csak elvi, értékbeli vonzata is van. Ahogy a mondás tartja: „Olcsó húsnak híg a leve”. Gyakorta találkozunk olyan babzsákokkal, amelyek árban kedvezőbbek, ám szinte minden más tulajdonságaiban gyengébbnek bizonyulnak.

Az általunk forgalmazott babzsákokkal ellentétben sokszor találkozunk olyan babzsák fotelekkel, melyeknek a töltőanyaga ledarált hulladék, amely nem csak egészségtelen, de egy kis idő után teljesen össze áll, aztán a babzsákunk szinte használhatatlanná válik. A rossz töltőanyagnak köszönhetően a babzsák nem csak kényelmetlen, de ártalmas is lehet. A nem megfelelően megtámasztott gerincoszlop a későbbiekben komoly hátfájdalmakhoz és gerincferdüléshez is vezethet. Kihagyhatatlan tényező a töltőanyaggal kapcsolatban továbbá, hogy az mindösszesen egy huzatban helyezkedik el.

Előfordulhat, hogy a huzat megsérül, és a töltőanyag szétszóródik a lakásban, ami igen kellemetlen tud lenni. A minőségi babzsákokat dupla huzattal látják el, ezzel kerülve el az e féle problémákat, továbbá a tisztítása sem okoz problémát, hiszen csak levesszük a külső huzatot és akár mosógépben is kimoshatjuk. A babzsák anyaga sem mindegy. Mindamellett, hogy a gyerekek és felnőttek is allergiásak lehetnek a különböző ismeretlen szövetekre, nem elhanyagolható annak szakítószilárdsága sem. A könnyen szakadó és szöszölődő huzatok bizony épp visszájára fordíthatják a babzsák látványértékét.
A Design Style magyar babzsákjai gondos odafigyeléssel és minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, a tökéletes vásárlói elégedettség érdekében.

Iratkozz fel hírlevelünkre!