Mire használd a babzsákot?

Design Style

Egy babzsák fotel az általános vélekedéssel ellentétben nem csak arra jó, hogy kényelmesen üljünk és pihengessünk benne. Nyilvánvalóan ez az elsődleges rendeltetése, illetve nagy általánosságban az emberek többsége közvetlenül erre is használja majd, de egy babzsák fotel közvetetten erre sokkal többre képes. Egy babzsákot minden úgy használ majd, ahogy neki a lehető legkényelmesebb, ezáltal attól függően, hogy kültéri vagy beltéri változat, feltehető az ágyra, ledobható a padlóra, bevágható a televízió elé, ki a fűre, a homokba, a betonra, lapjával vagy hátára fektetve. Nincs szabály arra sem, hogy ülni, feküdni vagy hasalni kell benne, ahogy kényelmes, használhatjuk kiadósabb pihenésekhez, lehet az a vendégágyunk, vagy a szundi párnánk is. Használhatjuk tévézéshez, olvasáshoz, videojátékhoz, Skype-hoz, internetezéshez, napozáshoz, beszélgetéshez, de természetesen még ennél is merészebbre ereszthetjük vele a fantáziánkat, hiszen egy babzsák fotel mindig hihetetlenül kényelmes pozíciót garantál majd számunkra.

Egy babzsák a lakás minden helyiségében könnyedén használható, így a fürdőszobába téve kényelmesen beszélgethetünk párunkkal, míg ő a fürdőkádban lazít, vagy a tükör előtt áll. Ha túl kicsi a konyhánk vagy az étkezőnk, csak dobjuk be a babzsákot, és máris ráültethetjük a fél családot, vagy párunkkal összebújhatunk rajta, hogy ott fogyasszuk el a reggelit egy kis tévézés mellett. A babzsák különösen nagy előnyt jelent abban az esetben, ha kismamák vagyunk, esetleg újszülött kisbabával rendelkezünk. Az ülőalkalmatosság hihetetlen mértékű kényelmének köszönhetően ugyanis pocakunk alá-, vagy megtámasztásával garantáltan olyan pózt vehetünk fel még a szülés előtti napokban is, ami nagymértékben megkönnyíti számunkra az aktív pihenést. A kicsi más megszületett, nyugodtan altassuk el a babzsákban, ami puhán átkarolja majd, kellemesen melegen tartja a kis testét, és biztonságot nyújt neki a pihentető alváshoz. A pihentető és utánozhatatlan kényelem miatt a babzsákkal megtapasztalhatjuk, hogy milyen is az a valódi pihenés, amikor testünk minden porcikáját úgy engedhetjük el, hogy közben semmink sem sajog vagy fáj majd, inkább olyan érzésünk lesz, mint a semmiben lebegnénk, kellemes melegben és királyi kényelemben.

Még több dologra használhatjuk majd babzsák fotelunkat abban az esetben, ha nem beltéri, hanem kültéri változatot választunk, ami egy sokkal masszívabb és strapabíróbb konstrukciónak tekinthető. Ezáltal például babzsák fotelből napozhatunk, de kivihetjük a strandra is, esetleg használhatjuk horgászatkor, vagy bármilyen kerti partin, hiszen könnyen mozgatható, kis helyen is elfér, a kültéri változatok pedig nagyon egyszerűen tisztíthatók is, tehát nem kell megijednünk akkor sem ha sárosak vagy porosak lettek, esetleg leborítottuk valamivel. Egy babzsák fotel bizonyítottan segít abban, hogy a hosszú és nyomás alatt eltöltött mindennapok után földöntúli kényelemben terülhessünk el, és ilyen formában pihenhessük ki a ránk nehezedő sok-sok stresszt, ami hosszabb távon akár meg is betegíthet minket. Csak próbáljuk ki: minden nap munka után üljünk bele a babzsákba, kapcsoljuk ki magunk körül a világot, hunyjuk le a szemünket, és ne gondoljunk semmire, csak élvezzük a babzsák által nyújtott kényelmet. Ha így teszünk, a rendkívül káros stressznek garantáltan búcsút inthetünk majd, főleg abban az esetben, ha valami lágy zenére képesek vagyunk meditálni is néhány percet ebben az isteni környezetben.

Leave a Comment