Ne köss több kompromisszumot

Gondolj bele, mennyi esetben nem te döntesz a saját kényelmedről. Buszon, vonaton, repülőn, munkahelyen, iskolában, étteremben, színházban… a végtelenségig sorolhatnánk. Itt az ideje hogy tegyél róla, ez az otthonodban ne forduljon elő. Válaszd ki a Design Style babzsákfotelei közül a kedvenced, és alkosd te a szabályokat!

 Design Style

Gondolnád, hogy anélkül, hogy komoly költségekbe vernéd magad, most olyan babzsákfotelt vehetsz, amilyet csak szeretnél? A fotelek kézzel készülnek, Magyarországon, minden darab egyedi. A huzata strapabíró és mosható. Az ideális mennyiségű töltőanyagnak köszönhetően hihetetlenül kényelmes. Csak arra figyelj, nehogy elbóbiskolj, ahányszor csak beleülsz, hiszen izmaid teljes nyugalomba kerülnek, mikor egy babzsákfotelben pihensz. Ha kipróbálod, már csak amiatt kell aggódnod, hogy fogod kibírni, amíg az otthonodtól távol egy másik székben vagy fotelben kell az idődet töltened.
 Design Style

Választhatsz egyszínű vagy mintás babzsákot, a lényeg hogy kifejezze az egyéniséged. Ha egy Design Style babzsákfotel mellett döntesz, lakásod a kényelem oázisa lesz, ahol relaxálhatsz, és a stílusos, kifejező bútorokról sem kell lemondanod. Igazíthatod a babzsákodat a lakás stílusához, vagy lehet a foteled a legmeghatározóbb darabod. Egészen biztosan találsz olyat, ami illik az általad megálmodott otthonba. Ha a természetesebb föld színeket kedveled, vagy ha a rikító, extrém stílus áll hozzád közel, csak a külsőségekről kell döntened, a kényelem mindegyik fotelhez a mi ajándékunk neked.

Design Style

Ha tetszett, osszátok meg barátaitokkal 🙂

Nézz be webáruházunkba: Design Style

Iratkozz fel hírlevelünkre!