Nem csak gyerekeknek

Design Style

Babzsákfotel,kényelmes,tartós,rengeteg szín, minta és méret közül választhatsz,ezen felül felveszi a tested formáját ,elfelejtheted a gerinc,hát és derékfájást is .Minden korosztály számára találhatunk megfelelőt,babáktól egészen idősebb korig. Milyen jó is egy fárasztó,stresszes nap után mindent eldobni és belehuppanni ,ilyenkor az ember kikapcsol ,hátradől benne,kis időre minden gondját,baját elfelejti. Manapság egyre divatosabbak és az irántuk való kereslet valószínűleg csak növekedni fog,mert sokkal előnyösebb,mint egy hagyományos fotel.

A gyerekszobákban sokkal találkozhatunk,imádják a kicsik,mert fetrenghetnek,tévézhetnek,alhatnak benne,gyűrhetik ,strapálhatják,de nem csak ők ,ugyanígy a felnőttek is.Legyenek azok például fiatal párok,egyetemisták akik design-os formákban ,merész színekben,legyen az akár lila,narancs,neon vásárolják meg őket.Adott egy jó kis este a barátokkal ,pizza rendeléssel,filmekkel ,jó hangulatban és persze babzsákfotelekkel ,csak kényelmesen és lazán .Az idősebb korosztály számára is igen hasznos lehet,hiszen akár egy klasszikusan berendezett lakásban is megtalálhatjuk a helyét,csak válasszunk a környezetéhez illő mintát és anyagot.Rengeteg variáció van,így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.Ne feledjük,hogy rendkívül tartósak,bár a polisztirol gyöngyök egy bizonyos idő után cserére,utántöltésre szorulnak,ez igazán nem nagy ördöngősség ,elhúzzuk a cipzárt és már újra is tudjuk tölteni a kis babzsákjainkat.

Ne feledjük,hogy kapható vízálló huzattal is,kültéri használatra egy jó kis grillpartin igazán hasznos lehet ,vagy egy szép nyári reggel munka előtt abban isszátok meg a kávét ,egy szépen berendezett kis teraszon,erkélyen igazán hangulatos tud lenni,de ugyanígy egy kis esti tücsökzenés ücsörgés is . Légy egy kicsit újra gyerek ,valahol még benned van igaz? Csak jól elbújt,a mindennapi gondok ,a stresszes életviteled miatt.Te is biztosan hallottad már az orvosokat arról beszélni,hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott életvitel ,hát akkor itt az ideje,hogy kicsit ezzel is tegyél magadért,vagy a párodért,barátaidért,családodért ,ezzel az egyszerű ám mégis nagyszerű dologgal,a babzsákkal .

Ha tudatos vagy,már pedig miért ne lennél az ,nem csak a sporttal teszel az egészségedért és helyes táplálkozással,hanem a megfelelő minőségű pihenéssel is .Az élet nem csak feszített tempó,küzdelem és harc,legyél akár titkárnő,szakács,eladó,bármivel is foglalkozz neked is szükséged van a kényelmes ,ellazító pihenésre.Milyen is egy babzsákba huppanni? Mint ,ha egy nagy ,pihe –puha felhőbe ugranál!Honnan tudom milyen egy felhőn feküdni? Nem tudom,de el tudom képzelni,hogy az is ilyen Isteni lenne,mint egy babzsákon lazulni  ;)…

Design Style

Leave a Comment