Sztárok is babzsákfotelben pihennek

Sok mindent irigyelünk Hollywood sztárjaitól, híres zenészektől, celebektől és olyan ünnepelt emberektől, akik a rivaldafényben és tapsviharban feltöltődve mosolyognak a címlapokon.
Van egy dolog viszont, amiben teljesen azonosulhatunk velük és ez nem más, mint a kényelem, a pihenés. Nem anyagi kényelemre gondolok, abban talán még előttünk járnak. Ám testünk pihentetésére mi is használhatjuk, megannyi csillag kedvenc ülőalkalmatosságát, a babzsák foteleket.
Számukra a rengeteg forgatás, fellépés, koncert mind-mind olyan cselekménysorozat, amelyben a nap végére elfáradnak, így a kellemes pihenéshez a legalkalmasabb eszközt választják.
Lehetőségünk adódik nekünk is azt a minőségi kényelemérzetet átérezni, amelyben a sztárok is fürdenek, hiszen a kényelmes babzsákokban mi is kivételesnek érezhetjük magunkat.
A külföldi és hazai hírességekről fotók is készültek, miközben kedvenc ülőeszközükben pihenik ki fáradalmaikat.

Mark Zuckerberg a Facebook atyja ezen a képen, egy hatalmas babzsákon pihenve lehet épp a következő sikeres Facebook újítást tervezi meg.
Babzsák

Jason Biggs az Amerikai Pite sztárja hatalmas kutyabarát. Így nem meglepő, hogy nem csak neki, de kedvenceinek is jutott egy babzsák.
Babzsák

Kevin Sorbo tudja mi az elegancia. Golf és babzsák, úgy látszik a nagyok így játszanak. A Herkules sorozat főszereplője két ütés között engedett a paparazziknak.
Babzsák

Az egyik leglazább sztárbabzsák tulajdonos Sean Paul. A Grammy- díjas énekes is előszeretettel kapcsolódik ki egy puha babzsák fotelben.
Babzsák

Az egyik legsikeresebb fiú banda az N Sync énekese, Lance Bass láthatóan jól érzi magát a zebramintás babzsákban, amely minden bizonnyal Győzike tetszését is elnyerné.
Babzsák

A Desperado-ból ismert Zsoltiról kevesen tudják, hogy igazi babzsák fanatikus, aki nem csak gyűjti azokat, de komoly szakértője is a legkényelmesebb ülőalakalmatosságoknak
Babzsák

Fásy Zsüliett a fiatal énekesnő, nem csak Facebook borítójának egyik legszínesebb pontjának választotta a babzsákot, de még elkészült lemezének fotózásakor is előszeretettel használt a babzsákokat.
Babzsák

Bizony a Playboy villában is nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre. A csinos hölgyek még szebben mutatnak egy dekoratív, látványos babzsák fotelben.
Babzsák

Aston Kutcher kertjében úgy látszik a kényelem a fő szempont. Ennek fényében több nagyobb méretű babzsák is díszeleg az idilli környezetben.
Babzsák

A világszerte ismert énekes-gitáros Dave Matthews sem bírta a pihentető kényelemet, és elszundikált, akárcsak a mellette szundizó kis srác.
Babzsák

Clay Aiken talán pont egy ilyen babzsákon álmodott arról, hogy egyszer American Idol győztes lesz és befut majd, mint énekes, dalszerző és producer. Az egyébként jó írói vénával megáldott UNICEF nagykövet úgy látszik, mindenhová magával viszi kedvenc babzsákjait.
Babzsák

Ha tetszett, osszátok meg barátaitokkal 🙂

Nézz be webáruházunkba: Design Style

Iratkozz fel hírlevelünkre!